Pehea e kahi ai me ka ha'u uila

E koho i ka pahi kahi i kūpono iā ʻoe.
E koho i ka pahi kahi i kūpono iā ʻoe.E ʻimi i nā ʻaha kūkā o nā kāne a i ʻole e noi aku i kahi loea nani, e like me ka mea ʻokiʻoki manawa piha, e aʻo i ka ulu ʻana o ka lauoho maka a me nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka hoʻohālikelike pololei.He ʻokoʻa ka ulu ʻana o ka lauoho o kēlā me kēia kanaka a ʻokoʻa ke ʻano, no laila iā ʻoe ke koho i nā hiʻohiʻona shaver i kūpono iā ʻoe.

ʻOiai hoʻohana ka hapa nui o nā mea ʻaʻa uila i ka ʻāʻu maloʻo, kākoʻo kekahi mau mea hou aʻe i ka ʻamu pulu.Eia naʻe, ʻoi aku ka maʻamau o ia mau huahana hou.

Hiki i nā kahua kūʻai ke kōkua iā ʻoe e loaʻa i ka pahi ʻumi kūpono ma ke kumukūʻai kūpono.Hiki ke uku nui ʻia kekahi mau shavers no kekahi mau hiʻohiʻona ʻē aʻe i kūpono ʻole no kou ʻano lauoho.

Holoi i kou maka.
Holoi i kou maka.Hiki i ka ʻauʻau wela a i ʻole ke kāwele mahana ke kōkua i ka hoʻopalupalu ʻana i ka ʻumiʻumi i hiki ke kahi ʻoi aku ka maʻemaʻe.

Holoi i kou maka me kahi mea hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe e wehe i ka lepo mai kou alo.

Inā he ʻili koʻikoʻi kou, e kamaʻilio me kahi loea mālama ʻili e ʻike i ka mea hoʻomaʻemaʻe ʻoi aku ka maikaʻi no ʻoe.

Inā ʻaʻohe ou manawa e ʻauʻau ai, hiki iā ʻoe ke hoʻoinu i kahi kāwele i ka wai wela.E holo i kahi kāwele wela ma luna o kou ʻumiʻumi a i ʻole ka ʻōpala no kekahi mau minuke.

E hoʻololi i kou helehelena.
E hoʻololi i kou helehelena.ʻO ka maʻamau he 2 mau pule e hoʻomaʻamaʻa ai ka maka i ka ʻūla uila.I loko o kēia manawa, hui pū ka ʻaila mai ka shaver me ka sebum ma ka maka, kahi e hōʻeha ai.

E hoʻohana i kahi preshave ma muli o ka waiʻona.Hiki i nā huahana i loaʻa i ka waiʻona ke wehe i ka lepo a me nā aila maoli (sebum) mai ka ʻili, e hiki ai i ka lauoho maka ke kū i luna.

Inā pili kou ʻili i ka waiʻona, hiki iā ʻoe ke hoʻololi i kahi preshave pauda.

Loaʻa ka hapa nui o nā huahana preshave e like me ka huaora E no ka mālama pono ʻana i ka ʻili a hoʻomaha i ka huhū.

Hiki i nā huahana e like me ka lotion preshave a me ka ʻaila preshave ke hoʻomaikaʻi i nā hopena koʻu o ka shaver uila.[

E kamaʻilio me kahi loea mālama ʻili e ʻike i nā huahana i kūpono i kou ʻili.I ka manawa e ʻike ai ʻoe i kahi regimen mālama ʻili e kūpono iā ʻoe, hiki iā ʻoe ke hoʻopili me ia i ka wā e hiki mai ana.

E hoʻoholo i ke ʻano o kou lauoho maka.
E hoʻoholo i ke ʻano o kou lauoho maka.E hoʻopā i nā ʻāpana huluhulu o ka maka me kou mau manamana lima, a ʻo ka ʻaoʻao e ʻoluʻolu ʻia ʻo ia ke kuhikuhi "smooth texture".Manaʻo nā manamana lima i ke kū'ē i ka wā e hoʻopā ai i ka ʻaoʻao ʻē aʻe.ʻO kēia kuhikuhi ke kuhikuhi "inverse texture".

Inā pololei a ʻoliki paha kou lauoho maka, mānoanoa a lahilahi paha, ʻo ka ʻike ʻana i kona wahi e ulu ai hiki ke kōkua iā ʻoe e pale i ka hoʻohuli ʻana i ka ʻili a me ka ʻumiʻumi.

E hoʻomaopopo i nā mea nui loa i kāu koli.
E hoʻomaopopo i nā mea nui loa i kāu koli.Inā makemake ʻoe e mālama i ka manawa, e pale i ka pilikia, a i ʻole e kahi i kahi kahi maʻemaʻe me ka ʻole o ka hoʻonāukiuki ʻana i kou ʻili, hiki iā ʻoe ke loaʻa i ka huahana kūpono mai ka rotary a me ka foil shavers uila.Hoʻohana ʻia nā mea ʻuʻu Rotary i ka neʻe ʻana i ka ʻili e pili kokoke i ka ʻili.

E aʻo i ka ʻenehana kahiki pono.
E aʻo i ka ʻenehana kahiki pono.E ʻike he ʻokoʻa ka hoʻohana ʻana o kēlā me kēia kohu, no laila e hoʻāʻo e hoʻoneʻe i ka shaver ma kēlā me kēia ʻaoʻao e ʻimi i ka ʻaʻa i kūpono iā ʻoe.

I ka hoʻohana ʻana i ka ʻaʻa huila, e hoʻoneʻe i nā poʻo koli ma nā neʻe liʻiliʻi a puni ka maka, akā e hoʻomanaʻo ʻaʻole e kaomi i lalo a i ʻole e kahi i ka ʻāpana like i mea e pale ai i ka hoʻonāukiuki ʻana i ka ʻili.


Ka manawa hoʻouna: Mar-03-2022